Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4San Francisco je “živi odraz pakla”

 

San Francisco je američki ekvivalent Sodome i Gomore. Grad je prigrlio homoseksualnost, pobačaj i sve vrste perverznosti, a mrzi Boga i progoni kršćane.

Katolički nadbiskup iz San Francisca se javno izjasnio protiv ovih zala, te je u nedavnoj propovijedi upozorio da su pobačaj, eutanazija i homoseksualnost “živi odraz pakla”, nadovezujući se na poruku iz Fatime, gdje je Gospa upozorila kako sve one koji čine zlo, a ne pokaju se, na kraju čeka pakao.

Nadbiskup Salvatore Cordileone je ovo rekao u propovijedi prošlog tjedna, na svečanosti povodom posvete njegove nadbiskupije Bezgrešnom srcu Marijinu.

Tijekom propovijedi podsjetio je na velika zla kojima svjedočimo u posljednjih 100 godina, uključujući velike svjetske ratove, logore smrti, brojne genocide i progone kršćana.

“Tko bi se usudio reći da takva barbarstva nisu izrugivanje Boga?” upitao je. Cordileone je spomenuo pravo na pobačaj kao jedan od mnogih genocida.

“A tu je napad na nedužan ljudski život: naša zemlja je umrljana krvlju nevine djece proizašle iz smrtonosne epidemije koja zapravo znači genocid nad životom u majčinoj utrobi“, rekao je.

“A sada smo svjedoci i sve češćeg napuštanja naše braće i sestara na drugom kraju životnog puta“- dodao je, aludirajući na eutanaziju i potpomognuto samoubojstvo starijih osoba.

Nadbiskup je nadalje spomenuo homoseksualni “brak” i Povorku ponosa kao primjer kako se danas ruga Bogu.

“Čak i u našem gradu svetoga Franje vidimo… slavljenje i čak uzvisivanje vulgarnog i bogohulnog, ismijavanje Božjeg nauma o našem stvaranju- (plana) s našim tijelima, radi zajedništva s Njim i drugima“.

“Boga se na našim ulicama izruguje i to je dočekano s odobravanjem i pljeskanjem u našoj zajednici – a mi pak, mi samo šutimo“.

“Od ukazanja je prošlo jedno stoljeće, a mi Boga ismijavamo, no Bog se ne da izrugivati; ne zato što uživa u osveti- samo naše odbacivanje Boga nam se obija o glavu, dovodeći nas do vlastitog samouništenja”- upozorio je Cordileone.

“Možda nemamo moć promijeniti svjetsku povijest, no možemo promijeniti ono što se događa u našim obiteljima i zajednicama ako poslušamo poruku koju je Gospa dala u Fatimi. Sljedeće stoljeće može se radikalno razlikovati od posljednjeg, ali samo ako poštujemo poruku i odgovorimo na zahtjeve“.

Posveta nadbiskupije San Francisca Bezgrešnom Srcu Marijinu jedan je od načina da se ispune Marijini zahtjevi, rekao je Cordileone.

Molitva, osobito krunica, pokora i euharistijsko klanjanje “trostruki je recept za mir i spasenje”.

“Živimo u vremenu i mjestu intenzivne duhovne bitke, a samo posežući za duhovnim oružjem ublažit ćemo duhovne bolesti koje su u korijenu tolikih fizičkih i mentalnih patnji u današnjem svijetu“- zaključio je Cordileone.

Izvor: Quo Vadis Croatia

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 417 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2