Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Svečano proslavljen Sv. Frano, patron župe Bila kod Livna

 

 U srijedu, 4. listopada 2017. proslavljen je patron župe sv. Frane u Biloj kod Livna. Svečano Misno slavlje je predslavio Dr. fra Smiljan-Dragan Kožul O. F. M. a u koncelebraciji su bili biljanski župnik fra Ćirilo Lovrić, fra Tvrtko Vrdojak župnik iz Čulića.Na početku večernje Svete mise, župnik fra Ćiril je pozdravio sve vjernike, kao sve i prisutne svećenike. Misno slavlje uveličao je zbor župe Bila kojim je ravnala gđa Ana Ćavar. 

 

U propovijedi je fra Smiljan je govorio o svetom Frani velikom štovatelju Blažene Djevice Marije. Dotakao se života svetog Frane i radosti koju je sv. Frano imao u Duhu Svetom a koja ga je nosila prema Isusu Kristu gdje su njegovi plodovi vidljivi sve do današnjih dana jer su franjevci najbrojniji svećenički red na svijetu.

 

Na koncu Svete mise, fra Smiljan je sve prisutne posvetio Presvetom Srcu Isusovu a nakon toga je blagoslovio vodu, sol, ulje, odjeću, lijekove i sve nabožne predmete koji su vjernici donijeli na blagoslov.

 

 

BOGATA TRODNEVNA DUHOVNA PRIPRAVA

Duhovna priprava za Svetog Franu trajala je tri dana, a tema je bila stota obljetnica Gospinih ukazanja u Fatimi. Fra Smiljan je od jutra do navečer imao bogat program duhovne priprave. Duhovnu obnovu započeo je devetnicom Božjem milosrđu gdje su vjernici imali... priliku čuti nešto više o Božjem milosrđu.


Svaki dan počimao je s biblijskim razmatranjem i klanjanjem u sklopu kojeg je bila molitva za duhovnu obnovu, za iscjeljenje i oslobođenje, zatim za iscjeljenje rana duha duše i tijela.

Vjernici su imali priliku primiti sakrament pomirenja tj. ispovjedi se i razgovarati sa fra Smiljanom bila je i pojedinačna molitva za svaku osobu a zadnji dan trodnevnice uputio je vjernike i govorio im je o tri sveta sakramenta za ozdravljenje duha, duše i tijela.
Vjernici su mogli pristupiti sakramentu bolesničkog pomazanja. Čitav program je praćen glazbenim sastavom “Betlehem”.

 

Biljanska crkva je bila pretijesna za sve koji su kroz ova četiri dana dolazili primiti duhovnu okrjepu. Bog je se uistinu proslavio i očitovao kao Milosrdni otac koji prašta i ljubi, a Kristi naš spasitelj i otkupitelj kao najvjerniji prijatelj i liječnik duše i tijela. Duh Sveti je sve osnažio i probudio sve one mlake duše koje su trebale jednu ovakvu obnovu duhovnog probuđena.

 

foto album

 

 

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 452 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2