Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4DAVOR PAVUNA: Ako je ono što govori vlč. Zlatko Sudac sotonizam, onda sam i ja sotonist, maknite i mene iz crkve

 

Dr. Davor Pavuna, profesor na Ecole Polytechnique Federale (EPFL) u Lausannei, obratio se Hrvatskoj putem video poruke kroz koju Zlatku Sudcu pruža podršku kao „svjedok istine“.

Pavuna čak predlaže da ga se isključi iz Crkve, ako crkvena hijerarhija misli da on ne govori istinu: „Ako je ovo što „dolazi“ iz Zlatka Sudca, ako je to nešto pogrešno, onda sam i ja pogrešan, i ja vas molim izbacite prvo mene iz crkve, jer nisam ništa shvatio.

Koja je korist što sam plakao u ime Isusa i čitam Bibliju, koja je korist što sam se ispovijedao.

„Ja u jednom trenutku odlučujem, ja sam sa Zlatkom“, govori Pavuna o svom emotivnom iskustvu s Sudcem. Pavuna navodi da nam netko mora biti autoritet.

Pavuna prebacuje pojedinim svećenicima neku vrstu ljubomore prema Velečasnom Sudcu, jer mu ne dozvoljavaju jedinstven i poseban status u Crkvi, a koji je Sudac svojim dijelima zaslužio.

„ Tko je predao život Isusu Kristu, zna da je dragi Bog sveprisutan, a znanost je poezija kreacije žive prirode“

No, tko god se potrudi, naći će (u zapisima od prije nekoliko tisuća godina tzv. civilizacije) brojne opise i svjedočanstva o levitaciji i sličnim ‘paranormalnim’ pojavama. Tesla je to odlično poznavao, a i Ruđer Bošković, svaki u kontekstu svoga vremena..

Tvrdnja poznatoga fizičara dr. Davora Pavune da Vlč.Zlatko Sudac može levitirati prema zakonima fizike kao i izjava “nemojte se čuditi ako počne i prolaziti kroz zidove kao Isus”,izazvale su burnu raspravu među znanstvenicima „uskog“ kalibra (limitiranih). Svaki kvantni entitet (kvanton) koji može levitirati može i tunelirati i biti bilociran te telemanifestiran – naglasio je Davor Pavuna.

Drago mi je da narod voli našeg brata, velečasnog Zlatka Sudca, no svjestan sam da mnogi očekuju od njega pomoć i razna čudesa, koja su ustvari i svima nama dana jer svi smo mi, baš svi – Božji. Naime, mi smo poput kapljica Božje Svijesti i Ljubavi (“jesam” u multidimenzionalnoj Vječnosti Bitka), a ne, kako su poučavali boljševici, visokoevoluirani “majmunoidi” s tek dodatnom ”duhovnom komponentom”. Štoviše, čak su i tzv. nevjernici – vjernici – koji vjeruju (zasad) u pogrešne “bogove”: veliki prasak i evoluciju, dva zgodna, al’ redukcionistička koncepta prirode. Zato se i za njih trebamo redovno moliti jer susret s dragim Bogom je najveći Poklon i velika Milost, te posljedično radost i oslobođenje u vječnosti Božje Beskonačnosti (jer mi jesmo vječni!).

Pogledajte video i donesite svoje zaključke...

 

Davor Pavuna o vlc. Zlatku Sudcu from velecasnisudac.com on Vimeo.

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 454 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2