Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

Međugorske poruke

Gospine poruke

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

O dođi Stvorče Duše Svet

Intervju s biskupom Franjom KomaricomSLAVLJENJE - Poljubac koji javno dajemo Gospodinu

Pogledajte emisiju "Uvjreno" Laudato TV o Slavljenu Gospodina, obraćenju i životnim koracima nakon obraćenja, glazbi koja ima mistični utjecaj na duh i dušu, proročkom zanosu i molitvi bez koje nema punine življenja, o patnji i tamnoj noći govorili su glazbenici, voditelji Molitvenih zajednica i angažirani vjernici laici, Alan Hržica i Biljana Pešorda.

Uvjereno je emisija koja se bavi prirodom čovjeka kroz perspektivu vjere. Posvećena je temama koje progovaraju o odnosu čovjeka sa samim sobom, drugima i Bogom, s ciljem spoznavanja kako je život dar Božje milosti.

Opširnije
 
fra Ante Vučković - Kako jednostavno riješiti najčešće poteškoće u braku?

brak 10

Potoje životne poteškoće koje nas mogu zaslijepiti da ne vidimo kamo nam život ide, i život nam može proći a da ne primjetimo što se u njemu događa, da ne primjetimo što se s nama događa. Isus kaže tri stvari koje nas mogu zaslijepiti za Boga, zaslijepiti za njegov dolazak, za njegovu blizinu, za njegovu svarnost, koje nam mogu zatvoriti oči da ne vidimo da Boga ima uopće. To su posve jednostavne stvari "Proždrljivost, pijanstvo i životne brige" (Lk 21,34). Ovdje možete poslušati predavanje fra Ante Vučkovića koje govori o toj temi;

Opširnije
 
DAVOR PAVUNA: Ako je ono što govori vlč. Zlatko Sudac sotonizam, onda sam i ja sotonist, maknite i mene iz crkve

Davor Pavuna se Hrvatskoj obratio putem video poruke kroz koju Zlatku Sudcu pruža podršku kao „svjedok istine“. Pavuna u videu čak predlaže da ga se isključi iz Crkve, ako crkvena hijerarhija misli da on ne govori istinu:  „Ako je ovo što curi iz  Zlatka Sudca, ako je to sotonizam, onda sam i ja sotonist, i ja vas molim izbacite prvo mene iz crkve, jer nisam ništa shvatio. Koja je korist što sam plakao u ime Isusa i čitam Bibliju, koja je korist što sam se ispovijedao. Ako je to sotonizam, ja izlazim svjesno iz crkve i maknite mene“.

Opširnije
 
fra Ante Vučković: Budni budite

budni bdite

"Pazite na se da vam srca ne otežaju u proždrljivosti, pijanstvu i u životnim brigama, ... Pa zato budite uvijek budni i molite se, da uzmognete umaći svemu tome,.. " (Lk 21, 34-36). Koji je razlog da u jednim osobama živi Božji život i da su ispunjeni njegovim Duhom, a da su drugi prazni, nemaju volje za Boga, molitvu,..

O ovim i sličnim drugim životnim problemima govori fra Ante Vučković.

Opširnije,..
 
fra Ćiro Lovrić intervjuirao fra Ivu Pavića, te ga javno pozvao u župu Bila kod Livna

fra ivo i fra ciroZa vjersku emisiju "Duhovna razmišljanja" na radio Livnu, fra Ćiro Lovrić je ugostio poznatog franjevca karizmatika fra Ivu Pavića župnika iz župe Šurkovac kod Prijedora te ga javno pozvao u župu Bila kod Livna.

U emisiji je fra Ivo odgovarao na mnoga fra Ćirina pitanja: Kako se odlučio krenuti karizmatskim putem na kojem se sada nalazi? Što je to Krštenje u Duhu Svetom? Može li svaki svećenik moliti za ozdravljenje? Što je to počivanje u Duhu? ....

Opširnije
 
Udruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i nerođenog djeteta

marko glogovićUdruga za promicanje dostojanstva ljudskog života i nerođenog djeteta "Centar za nerođeni život Betlehem."

Osnivač i voditelj udruge je mladi pavlin p. Marko Glogović. Udruga se bori za dostojanstvo svake ljudske osobe od začeća do prirodne (tjelesne) smrti, a svojim štićenicima pruža svu potrebnu materijalnu, duhovnu i moralnu pomoć, tkđ. pomažu obiteljima s mnogobrojnom djecom u iznimno teškom materijalnom stanju.

Opširnije...
 
Gospodine umnoži nam vjeru

gospodnine umozi vjeru

U Međugorju se od 1. do 6 kolovoza 2012. održao međunarodni molitveni susret mladih pod nazivom „Gospodine, daj nam više vjere!" gdje se okupilo preko 70 000 mladih iz cijeloga svijeta. Među brojnim predavačima bio je Prof. dr. sc. fra Ante Vučković iz Splita koji se obratio mladima s temom "Gospodine umnoži nam vjeru." Predavanje možete poslušati u cijelosti.

Opširnije,..
 
Zašto postiti

"I tako smo postili i molili Boga svoga na ovu nakanu, i on nas usliša." Ezra 8,23

Danas se malo govori o postu. No, u Bibliji se na pedeset i dva mjesta govori o različitim postovima, a rana Crkva post je smatrala jednim od stupova vjere. Što kaže dr. Tomislav Ivančić o potu, koliko trebamo postiti, i što možemo dobiti odricanjem od hrane, čut ćemo u ovom video uradnku. 

Opširnije,..
 
fra Jozo Zovko - Gospa je tražila da čitamo Božju riječ svaki dan

BiblijaRasti u Gospodinu možemo na razne načine, jedan od načina je provoditi vrije s Gospodinom u njegovoj riječi tj. uz čitanje i razmatranje Božje riječi. Što Gospine poruke iz Međugorja govore o Božjoj riječi, možete poslušati dio propovijedi fra Joze Zovke.

Opširnije,..
 


UŽIVO - Klanjanje

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Vijesti iz Crkve u BiH

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Trenutno na stranici

We have 526 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2Nova Eva

upoznajmo sto cinimo

pitajte svecenika

banner euharistija 4

banner euharistija 4

 primjeri 2

Baner - Ime Isus

Bdijte i molite da ne padnete