Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4FRA MARIO KNEZOVIĆ: Sotono u ime Isusovo umukni

Umjesto da konačno zašute suradnici zla i sotone, ušutkuju se Božji glasnici i proroci istine.

Vrijeme je da zašute i umuknu vračari, lažni proroci, pisci horoskopa, širitelji ideologija koje negiraju Božje zakone. Vrijeme je da u ime Isusovo umukne glas Belzebula u srcima promotora kulture smrti, da umuknu političari i svjetski moćnici koji gradeći zlatnu teladi i kule babilonske potajice stvaraju novi svjetski poredak. Prorok Joel poziva svećenike da dignu glas, proglase post, narod sazovu na molitvu jer se približio kraj i propast ovoga svijeta.

Opširnije
 
Fra Dario Galić gostovao u emisiji Agape

U emisiji Agape koja se emitira na Radiopostaji Mir Međugorje, urednika i voditelja fra Maria Knezovića gostovao fra Dario Galić župni vikar u Širokom Brijegu.
Fra Dario je govorio o svojim počecima, duhovnosti, o iskustvu živoga Boga. Između ostalog dotako se tema kao što su moliteve oslobađanja i ozdravljenja, o polaganju ruku, karizmatskom pokretu u katoličkoj crkvi,....

Opširnije
 
FRA MARIO KNEZOVIĆ: Sedam boli BD Marije u usporedbi s bolima današnjeg čovjeka

Trećeg dana trodnevnice u samostanskom dvorištu na Šćitu služena je sv. misa Uočnica, koju je predvodio i pod njom propovijedao fra Mario Knezović, župnik u Kočerinu. Fra Mario je pun Duha govorio ono što mu je bilo na srcu uspoređujući sedam boli BD Marije s bolima danšnjeg čovjeka, dokaknuvši se problema današnjice. Ovu dirljivu propovijed svakao trebate poslušati:

Opširnije
 
o. ĐANI KORDIĆ: Koliko je moje srce pripravno za Gospodina

Kako je s mojom duhovnošću? Koliko je moje srce pripravno za Gospodina? Ispitivaš li svoje srce ujutro i navečer da vidiš je li tvoje srce podjeljeno i u kojoj mjeri prema Gospodinu? Pogedaj sluša li te srce ili ti se izmaklo iz ruku, ili se možda bavi nekom neurednom požudom, bludnjom, mržnjom, zavišću, lakomošću, strahom, dosadom,.... Poslušaj savjet o Đanija šta trebaš činiti da bi tvoje srce bilo uz Gospodina?

Opširnije
 
dr. sc. Marica Čunčić i vlč. Marinko Miličević u emisiji "Obasjani svjetlošću!

U emisiji "Obasjani svjetlošću" (TV TREND) na karlovačkoj televiziji TV4R, emitirano u ponedjeljak 8. svibnja 2017. u 22.20 sata gotovali su dr. sc. Marica Čunčić i vlč. Marinko Miličević. Kroz ovu emisiju imat ćete priliku upoznati zajednicu Injigo i program Ignacijanskih duhovnih vježbi u svakodnevnom životu od 30 tjedana. Također u emisiji možete pogledati svedočanstva sudionika koji su prošli Ignacijske duhovne vježbe u svakodnevnici.

Opširnije
 
SLAVLJENJE - Poljubac koji javno dajemo Gospodinu

Pogledajte emisiju "Uvjreno" Laudato TV o Slavljenu Gospodina, obraćenju i životnim koracima nakon obraćenja, glazbi koja ima mistični utjecaj na duh i dušu, proročkom zanosu i molitvi bez koje nema punine življenja, o patnji i tamnoj noći govorili su glazbenici, voditelji Molitvenih zajednica i angažirani vjernici laici, Alan Hržica i Biljana Pešorda.

Uvjereno je emisija koja se bavi prirodom čovjeka kroz perspektivu vjere. Posvećena je temama koje progovaraju o odnosu čovjeka sa samim sobom, drugima i Bogom, s ciljem spoznavanja kako je život dar Božje milosti.

Opširnije
 
fra Ante Vučković - Kako jednostavno riješiti najčešće poteškoće u braku?

brak 10

Potoje životne poteškoće koje nas mogu zaslijepiti da ne vidimo kamo nam život ide, i život nam može proći a da ne primjetimo što se u njemu događa, da ne primjetimo što se s nama događa. Isus kaže tri stvari koje nas mogu zaslijepiti za Boga, zaslijepiti za njegov dolazak, za njegovu blizinu, za njegovu svarnost, koje nam mogu zatvoriti oči da ne vidimo da Boga ima uopće. To su posve jednostavne stvari "Proždrljivost, pijanstvo i životne brige" (Lk 21,34). Ovdje možete poslušati predavanje fra Ante Vučkovića koje govori o toj temi;

Opširnije
 
DAVOR PAVUNA: Ako je ono što govori vlč. Zlatko Sudac sotonizam, onda sam i ja sotonist, maknite i mene iz crkve

Davor Pavuna se Hrvatskoj obratio putem video poruke kroz koju Zlatku Sudcu pruža podršku kao „svjedok istine“. Pavuna u videu čak predlaže da ga se isključi iz Crkve, ako crkvena hijerarhija misli da on ne govori istinu:  „Ako je ovo što curi iz  Zlatka Sudca, ako je to sotonizam, onda sam i ja sotonist, i ja vas molim izbacite prvo mene iz crkve, jer nisam ništa shvatio. Koja je korist što sam plakao u ime Isusa i čitam Bibliju, koja je korist što sam se ispovijedao. Ako je to sotonizam, ja izlazim svjesno iz crkve i maknite mene“.

Opširnije
 
fra Ante Vučković: Budni budite

budni bdite

"Pazite na se da vam srca ne otežaju u proždrljivosti, pijanstvu i u životnim brigama, ... Pa zato budite uvijek budni i molite se, da uzmognete umaći svemu tome,.. " (Lk 21, 34-36). Koji je razlog da u jednim osobama živi Božji život i da su ispunjeni njegovim Duhom, a da su drugi prazni, nemaju volje za Boga, molitvu,..

O ovim i sličnim drugim životnim problemima govori fra Ante Vučković.

Opširnije,..
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

UŽIVO - Klanjanje

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 439 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorske poruke

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2