.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijeli ovo s prijateljima!

 

U Međugorju, svakog 2. u mjesecu vidjelica Mirjana Dragičević-Soldo ima ukazanje. Ovdje možete naći sve poruke koje je Gospa uputila svijetu preko vidjelice Mirjane Dragičević-Soldo kroz 2018. godinu.

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. kolovoza 2018.

Draga djeco, Majčinskom ljubavlju vas pozivam da otvorite srca miru, da otvorite srca mome Sinu, da u vašim srcima pjeva ljubav prema mome Sinu, jer samo iz te ljubavi mir u duši dolazi. Djeco moja, znam da imate dobrote, znam da imate ljubavi – milosrdne ljubavi.Ali mnoga moja djeca još imaju zatvorena srca.Misle da mogu činiti bez da svoje misli usmjere prema Nebeskom Ocu koji rasvjetljuje, prema mome Sinu koji je uvijek iznova s vama u Euharistiji i želi vas slušati.Djeco moja, zašto mu ne govorite?Život svakog od vas je važan i dragocjen jer je dar od Nebeskog Oca za vječnost. Zato, nikad mu nemojte zaboraviti zahvaljivati, govorite mu. Znam, djeco moja, da je vama nepoznato ono što dolazi poslije, ali kad dođe ono vaše poslije dobit ćete sve odgovore. Moja majčinska ljubav želi da ste spremni. Djeco moja, svojim životom stavljajte dobre osjećaje u srca ljudi koje susrećete, osjećaje mira , dobrote, ljubavi i oprosta. Kroz molitvu osluškujte što vam moj Sin govori i tako činite.Iznova vas pozivam na molitvu za svoje pastire, za one koje je moj Sin pozvao. Zapamtite da trebaju molitve i ljubavi. Hvala vam.

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. srpnja 2018. 

Znam da me tražite i zato ja molim svoga Sina za vas, moga Sina koji je sjedinjen s Nebeskim Ocem i Duhom Tješiteljem, moga Sina koji vodi duše u kraljevstvo odakle je došao, kraljevstvo mira i svjetlosti.
Djeco moja, vama je data sloboda da izaberete, ali vas ja kao Majka molim da odaberete slobodu za dobro.
Vi, sa čistim i jednostavnim dušama shvaćate.
Ako nekada i ne razumijete riječi, u sebi osjećate što je istina.
Djeco moja, ne gubite istinu i istinski život da biste slijedili laži.
Istinskim životom Kraljevstvo Nebesko ulazi u vaša srca, a to je kraljevstvo mira, ljubavi i sklada.
Onda, djeco moja, neće biti ni sebičnosti koja vas udaljava od moga Sina.
Biti će ljubavi i razumijevanja za svoje bližnje, jer zapamtite, iznova vam ponavljam, moliti znači i ljubiti druge, bližnje i davati se njima.
Ljubite i dajite u mome Sinu, onda će On raditi u vama, za vas.
Djeco moja, neprestano mislite na moga Sina, ljubite ga neizmjerno pa ćete imati istinski život, a to će biti za vječno.
Hvala vam apostoli moje ljubavi!”

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. lipnja 2018.  

“Draga djeco, Pozivam vas da jednostavnošću srca prihvaćate moje riječi, koje vam kao majka govorim, kako biste pošli putem potpunog svjetla, čistoće, jedinstvene ljubavi moga Sina, čovjeka i Boga. Jedna radost, jedna svjetlost neopisiva ljudskim riječima, prodrijet će u vašu dušu, zahvatit će vas mir i ljubav moga Sina. To želim svoj svojoj djeci. Zato vi, apostoli moje ljubavi, vi koji znate ljubiti i praštati, vi koji ne sudite, vi koje ja potičem, budite primjer svima onima koji ne idu putem svjetla i ljubavi ili su s njega skrenuli. Svojim životom im pokažite istinu. Pokažite im ljubavi, jer ljubav prevladava sve poteškoće, a sva su moja djeca žedna ljubavi. Vaše zajedništvo u ljubavi dar je mome Sinu i meni. Ali, djeco moja, zapamtite kako ljubiti znači i željeti dobro svome bližnjemu i željeti obraćenje duše bližnjega. Dok vas gledam okupljene oko sebe, moje je srce tužno, jer vidim tako malo bratske ljubavi, milosrdne ljubavi. Djeco moja, Euharistija, moj Sin živ među vama, Njegove riječi pomoći će vam shvatiti, jer Njegova riječ je život, Njegova riječ čini da duša diše, Njegova riječ čini spoznaju ljubavi. Draga djeco, iznova vas molim kao majka, koja želi dobro svojoj djeci, volite svoje pastire, molite za njih. Hvala vam. ”

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. svibnja 2018.  

“Draga djeco,
Moj Sin koji je svjetlo ljubavi sve što je činio i čini, iz ljubavi čini. Tako i vi ,djeco moja, kada živite u ljubavi ljubite svoje bližnje, vršite volju moga Sina. Apostoli moje ljubavi, učinite se malenima. Svoja čista srca otvorite mome Sinu da može djelovati preko vas. Uz pomoć vjere ispunite se ljubavlju, ali djeco moja, ne zaboravite da je Euharistija srce vjere. To je moj Sin koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju, to je čudo ljubavi, moj Sin koji uvijek iznova dolazi živ da oživi duše. Djeco moja, živeći u ljubavi vršite volju moga Sina i On živi u vama. Djeco moja, moja majčinska želja je da ga uvijek ljubite više jer On vas zove svojom ljubavlju, daruje vam ljubav da biste je vi širili svima oko sebe. Po njegovoj ljubavi kao majka sam s vama da bi vam govorila riječi ljubavi i nade, da bi vam govorila vječne riječi pobjednice nad vremenom i smrću, da bi vas pozvala da mi budete apostoli ljubavi.
Hvala vam.”

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. travnja 2018.  

Draga djeco, Po velikoj ljubavi Nebeskog Oca uz vas sam kao vaša majka, a vi uz mene kao moja djeca, kao, apostoli moje ljubavi koje neprestano okupljam oko sebe .
Djeco moja, vi ste ti koji se uz molitvu trebate u potpunosti predati mome Sinu, da ne živite više vi već moj Sin u vama .
Tako da svi oni koji ne poznaju moga Sina vide Ga u vama i požele upoznati Ga. Molite da u vama vide odlučnu poniznost i dobrotu, spremnost na služenje drugima.
Da u vama vide da srcem živite svjetovni poziv u zajedništvu s mojim Sinom. Da u vama vide blagost, nježnost i ljubav prema mome Sinu kao i prema svoj braći i sestrama .
Apostoli moje ljubavi, morate mnogo moliti, očistiti svoja srca da biste prvo vi hodali putem moga Sina , da biste vi bili pravednici povezani s pravednošću moga Sina.
Djeco moja, kao moji apostoli, morate biti ujedinjeni u zajedništvu koje proizilazi iz moga Sina, da moja djeca koja ne poznaju moga Sina prepoznaju zajedništvo ljubavi i požele hodati putem života , putem jedinstva s mojim Sinom.
Hvala vam.

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. ožujka 2018. 

“Draga djeco, velika je djela u meni učinio Nebeski Otac kao što ih čini u svima onima koji Ga nježno ljube i vjerno i odano služe.
Djeco moja, Nebeski Otac vas ljubi pa po njegovoj ljubavi ja sam tu s vama.
Govorim vam, zašto ne želite vidjeti znakove?
Uz njega je sve lakše i bol življena s njim je lakša jer postoji vjera.
Vjera pomaže u boli, a bol bez vjere vodi u očaj.
Bol življena i Bogu prinesena, uzdiže.
Pa zar nije moj Sin po svojoj bolnoj žrtvi otkupio svijet?
Ja sam kao njegova majka bila s Njim u boli i patnji kao što sam sa svima vama.
Djeco moja, s vama sam u životu, u boli, u patnji, u radosti i ljubavi.
Zato imajte nadu.
Nada čini da se shvati da je tu život.
Djeco moja, ja vam govorim, moj glas govori vašoj duši, moje srce govori vašem srcu.
Apostoli moje ljubavi, o koliko vas moje majčinsko srce ljubi.
Kolikim vas mnogim stvarima želim naučiti.
Koliko moje majčinsko srce želi da ste potpuni, a to možete biti samo kada u vama budu ujedinjeni duša, tijelo i ljubav.
Molim vas, kao svoju djecu, mnogo molite za crkvu i za njene službenike, vaše pastire, da Crkva bude onakva kakvu je moj Sin želi, bistra kao izvorska voda i puna ljubavi!
Hvala vam!”

 

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02. veljače 2018.

Draga djeco, Vi koje moj Sin ljubi, vi koje ja ljubim neizmjernom majčinskom ljubavlju ,ne dozvolite da sebičnost , sebeljublje, vlada svijetom. Ne dozvolite da ljubav i dobrota budu skriveni . Vi koji ste ljubljeni, koji ste upoznali ljubav moga Sina , sjetite se da biti ljubljen znači ljubiti. Djeco moja, imajte vjeru. Kada imate vjeru sretni ste i širite mir, duša vam u radosti titra . U toj duši je moj Sin. Kada se dajte za vjeru, kada se dajete za ljubav , kada činite dobro bližnjem moj Sin se u vašoj duši smiješi. Apostoli moje ljubavi, ja vam se kao majka obraćam , okupljam oko sebe i želim voditi putem ljubavi i vjere. Putem koji vodi k svjetlu svijeta. Radi ljubavi, radi vjere tu sam jer vam želim majčinskim blagoslovom dati nadu i snagu na vašem putu jer put koji vodi mome Sinu nije lagan. Pun je odricanja, davanja, žrtve, oprosta i mnogo mnogo ljubavi, ali taj put vodi k miru i sreći. Djeco moja ,ne vjerujte lažljivim glasovima koji vam govore o lažnim stvarima,lažnom sjaju, vi se, djeco moja, vratite Pismu. S neizmjernom ljubavlju vas gledam a po milosti Božjom vam se očitujem. Djeco moja, pođite sa mnom. Neka vam duša u radosti titra. Hvala vam.

 

 

 

Gospina poruka preko vidjelice Mirajne Soldo 02. siječnja 2018.  

“Draga djeco, kada na zemlji ponestaje ljubavi, kada se ne pronalazi put spasenja, ja Majka dolazim da vam pomognem da upoznate istinsku vjeru, živu i duboku! Da vam pomognem da istinski ljubite. Kao Majka čeznem za vašom uzajamnom ljubavi, dobrotom i čistoćom. Moja želja je da ste pravedni i da se ljubite. Djeco moja, budite radosni u duši, budite čisti, budite djeca. Moj Sin je govorio da voli biti među čistim srcima, jer čista srca su uvijek mlada i vesela. Moj Sin vam je govorio da praštate i da se ljubite. Znam da to nije uvijek lako, patnja čini da rastete u duhu.
Da biste što više duhovno rasli morate iskreno, istinski praštati i ljubiti. Mnoga moja djeca na zemlji ne poznaju moga Sina, ne ljube ga, ali vi koji ljubite moga Sina, koji ga nosite u srcu, molite, molite, moleći osjećajte moga Sina uz sebe, neka vaša duša udiše njegov duh. Ja sam među vama i govorim o malim i velikim stvarima. Neću se umoriti govoreći vam o svome Sinu, istinskoj ljubavi. Zato, djeco moja, otvorite mi vaša srca.
Dozvolite da vas majčinski vodim. Budite apostoli ljubavi moga Sina i mene. Kao majka vas molim, ne zaboravite one koje je moj Sin pozvao da vas vode, nosite ih u srcu i molite za njih! Hvala vam!”  

 

 

GOSPINE PORUKE PREKO VIDJELICE MIRJANE KROZ 2017.

 

 

Podijeli ovo s prijateljima!

Komentari

Komentari